Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2009 13:46 - ЦСКА са поръчители на Казанската афера !!!!!!
Автор: andi2 Категория: Спорт   
Прочетен: 2809 Коментари: 10 Гласове:
1

Последна промяна: 01.10.2009 19:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В интервю за спортно шоу ГОНГ по Дарик радио , собственикът на Левски адвокат Тодор Батков ОБВИНИ в прав текст собствениците на ЦСКА --Димитър Йосифов Борисов и Иво Димитров Иванов, като поръчители на "екскурзията" на 4-мата от Левски ,за трансфер в Руския шампион РУБИН КАЗАН .
Причината е залагането на крупна сума пари  за изхода от мача . Както е известно Левски се лишиха от почти половината си основен състав за този мач , в резултат от тази фалшификация. И логично загубиха двубоя .
Като извършители адвокатът посочва действащ БГ- съдия  и лица от Руския подземен свят .
Ако сме нормална държава , би трябвало да се очаква съответните лица да бъдат привикани в прокаратурата , и при наличието на доказателства да им бъде потърсена и съдебна отговорност във връзка и с манипулиране на изход от спортно събитие . 
А ЦСКА да бъде изваден от А -група ( по пример на ЮВЕНТУС преди години ) .
Но като се има  в предвид , че в родния шампионат уговарянето на срещи е често срещано явление , да си стоят да ритат момчетата .
Ако всичко това се окаже истина , то за пореден път се оказва , че Бате БОЙКО отново  ще трябва да се намеси и да вкара нещата в правия им път .

 Както сега бори всички престъпници по най-различните етажи на властта и във всички сфери  на обществения живот .
Не ми е ясно как ще се разбере само с Гриша Ганчев , Николай Гигов и сие . 
С две думи----- нещо едва ли ще се промени и в спорта .

Ето го и пълния текст на интервюто на дясната ръка  ( може би бивша , знае ли човек ) на Майкъл Чорни .

http://gong.bg/view_article.php?article_id=94709





Гласувай:
1



1. анонимен - Смях
01.10.2009 15:36
Блогърът май е сляп левскар.... Колкото сляп е и собственика на Левски... Никой не е карал тези четиримата да тръгват на екскурзия в Москва. Ако имаше мислещи глави, въобще нямаше да се стига до този смях :)
цитирай
2. анонимен - един казал, друг написал, трети ...
01.10.2009 16:57
един казал, друг написал, трети слушал, ама не чул... както винаги в подобни случаи и сега батков казва А, Борисов и Иванов казват Б... теза срещу антитеза. ти на кого вярваш и дали не го правиш на фенски принцип? Хора, не ви ли писна всеки да приказва каквото си поиска, нека излязат с някакви доказателства и тогава да коментираме.
цитирай
3. анонимен - на калпава ракета, космоса и е крив - ...
01.10.2009 17:08
на калпава ракета, космоса и е крив - на крив мустак, щърбав гребен, др. Орденоносец
цитирай
4. andi2 - Блогърът не е "сляп" ...
01.10.2009 19:28
Блогърът не е "сляп" левскар , а само левскар
:)))
А колкото до темата --- Според мен , не малка вина за тази неприятна ситуация има и ръководството на Лервски най - вече в лицето на Тодор Батков . Не може да подминеш с лека ръка толкова недоразумения при този "трансфер ", само защото някой ти казал , че трябва да се пази в тайна . Един телефон до УЕФА беше достатъчен .
И защо им е да купуват играчи , като до края на Руското първенство оставаха 10-ина кръга , и не могат да играят за ШЛ???????????
И е доста озадачаващо , да искат толкова БГ-футболисти на куп , като могат да си позволят значително по-класни играчи .
Но може би трансферната сума , която се приближава до сумата , която Левски щяха да получат за участието си в ШЛ , е намалила бдителността на Тодор Батков . Особено след случая с "измисления " французин- футболист , който се опитваше да се продаде на ЦСКА .
Така или иначе , компетентните органи ще установяват , кой стои зад всичко това .
Лошото е , че все още Бг - първенството не е за никъде .Нещо , което трябва да посъбуди малко БФС-то . Ама дали искат да се събудят ????????????

Все пак успех на Левски и ЦСКА в мачовете им тази вечер . Играейки в ЛЕ , те представят и себе си , но и България , а и се трупат точки за коефицента на страната при победи или равни.
Това е .
:)
цитирай
5. teachme - Пак игрички разни:( не им ли писна!
01.10.2009 20:40
"Все пак успех на Левски и ЦСКА в мачовете им тази вечер . Играейки в ЛЕ , те представят и себе си , но и България , а и се трупат точки за коефицента на страната при победи или равни.
Това е:)"

И аз така казвам:) Успех!
цитирай
6. анонимен - ЛЕВСКИ в шампионска лига /СЛУЖЕБНО
02.10.2009 22:11
Няма да е достатъчно да се отстрани само ЦСКА /служебно/, необходимо е да се отстранят още за сега поне 8 отбора /по късно ще бъдат повече/ за да играе ЛЕВСКИ в шампионска лига /СЛУЖЕБНО РАЗБИРА СЕ/....
цитирай
7. анонимен - Пак някой виновен на Левски!
03.10.2009 10:42
Пак Батков се оправдава че някой друг му е виновен , добре нека ЦСКА да е виновен за трасфера а преди това Локо ли беше виновен че би Левски или след това моряците са виновни че биха Левски,този Батков да вземе да говори за истината че Левски затъва все повече и се е превърнал в перачница на пари само , от 3 години не е купуван млад футболист връщат само стари кадри на Левски , това си е самата истина и тя е очевидна кавото и да говори този Батков .
цитирай
8. andi2 - ан 6 ,
03.10.2009 13:06
Колкото и отбора да махат , все тая . В момента Левски нямат отбор за вътрешното първенство , а камо ли за ШЛ и ЛЕ .
Това е истината .
А ако трябва да започнат една по-дългосрочна програма , да направят , нов млад отбор , да го обиграват и след 3/4 години да се налагат играчите . С купуване на свободни агенти и без никаква политика за развитието на клуба ---->>>> най-много да се стигне до 2-рата половина на таблицата . Ама някой може ли го разбра Батков , какво мисли ????????
цитирай
9. анонимен - ами са?
03.10.2009 13:35
Я да трябваше да плаща той - щеше ли така елементарно да се прецака?
цитирай
10. анонимен - Винаги ще остане малък
03.10.2009 18:34
Бай Ганьо си заслужава съдбата,вместо да свие уши и да приеме загубата ( минавката) той като слаб играч все друг му е виновен.Големите играчи (отбори) затова са големи,защото умеят както да губят,така и да побеждават.Той никога няма да бъде голям играч (отбор),защото е недостойно човече с голям мустак
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andi2
Категория: Други
Прочетен: 503534
Постинги: 175
Коментари: 1182
Гласове: 7680
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930