Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2009 16:03 - ДОКОГА ЩЕ МЪЛЧИМ???
Автор: andi2 Категория: Политика   
Прочетен: 1877 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 17.04.2009 16:04


Българин е несправедливо осъден в Република Македония

вина- определя се като човек с българско самосъзнание

присъда -3 години затвор , след скалъпен процес за "взимане" на подкуп.

Реакция от Българските институции - НИКАКВА

За справка най-пресния случай. Американски капитан на кораб , бе пленен от Сомалийските пирати. Последва незабавна реакция от Американска страна , акция на "морските тюлени". И го спасиха човека.

Ето малко информация за самия МИРОСЛАВ РИЗИНСКИ

 

Мирослав Ризински е осъзнат българин от Македония. Роден и израсъл в българско семейство в Република Македония. Мирослав Ризински има смелостта да обяви ясно своето национално самосъзнание и да поведе политическа борба за него - чрез политическата организация ДЕАМ. Опита се да извоюва за осъзнатите българи в Македония същите политически права, каквито имат и останалите общности в тази република - власи, албанци, турци и цигани. Права на политическо сдружаване и представителство, право на достъп до печатни и електронни медии, право на свободно и достойно изразяване на българското национално самосъзнание.
За тази смелост просръбската, по същността си окупационна власт, в Република Македония организира срещу Мирослав Ризински класическа полицейска операция в духа на най-ярките сталинистки практики. В офисът му са подхвърлени от цивилни полицаи няколко хиляди евро, той е арестуван и обвинен за подкуп. Въпреки безспорните доказателства за скалъпени обвинения, безумните разминавания в т.нар “свидетелски” показания, безбройните и фрапантни процесуални нарушения от страна на обвинението, всички съдебни инстанции постановяват присъда “виновен”.
Цел на ВМРО - БНД - МО е на първо място да окаже натиск върху българските власти да поискат от т.нар Република Македония да прехвърли Мирослав Ризински в български затвор за изтърпяване на наказанието, защото в противен случай един изключителен български патриот ще бъде смазан в скопските зандани. На второ място - широка публичност на недопустимото беззаконие и политическите репресии, извършвани от просръбската власт в Скопие над хората с българско национално самосъзнание в Македония.
Висшата съдебна инстанция на т.нар. Република Македония потвърди политическата присъда над Мирослав Ризински. Сега той трябва да влезе в затвора. Заради ясно изразеното си българско национално самосъзнаие и смелостта да го обяви ясно и недвусмислено в Република Македония.
Както вече знаете, от миналия четвъртък Мирослав Ризински отново е в затвора.

На този линк може да намерите декларация в подкрепа на Мирослав Ризински
http://ruslantrad.wordpress.com/2009/04/13/rizinski/

 

Нека всеки, който има facebook, да потърся групата в защита на Мирослав Ризински ("Справедливост за Мирослав Ризински"). Там има редовна информация как може да се помогне. 
ИНФОРМАЦИОННОТО ЗАТЪМНЕНИЕ ПО СЛУЧАЯ Е ПЪЛНО .
ЛИНК към групата във facebook
http://www.facebook.com/group.php?gid=58439042686&ref=share


 

 






Гласувай:
0



1. анонимен - "т.нар. Република Македония"
17.04.2009 16:10
Така ли се казва на една суверена държава?
А ако те кажат "т.нар. Република България"?
Та затова нищо няма да подписвам.
Компренде?
цитирай
2. andi2 - Нали знаете, че "РЕПУБЛИКА ...
17.04.2009 16:36
Нали знаете , че "РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ" , се използва само в България . По международните стандарти мисля че беше " БИВША ЮГОСЛАВСКА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ " . Каква вина имаме , че не могат да се раберат за името с Гърция . Признахме ги първи като държава , подкрепяме ги навсякъде , а Македонските политици се опитват да насаждат омраза между нас и тях . ЗАЩО??? Всичко се инсперира от някой , който има интерес ,далавера. Със здраве.
цитирай
3. анонимен - Ако сме ги признали като
17.04.2009 16:40
"РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ", защо се пише "т.нар. Република Македония".
С това нищо няма да постигнем
цитирай
4. анонимен - ei
18.04.2009 02:49
Ya se stegnete Republika Mokeydonkeya nyama i nikoga ne e imalo.Dobre 4e sa pone gurcite i ne otstupvat,kato na6te dupedavci v parlamenta. 75% ot FYROM e naselena s bulgari 4ieto suznanie i samoli4nost se promiva ve4e 65 godini ot Komunisti4eskata partiya ot Belgrad.Vsi4kata taya anti bulgarshtinata 6te im se vurne!!!
цитирай
5. viki11 - Съгласна съм и подкрепям проблема. ...
18.04.2009 09:51
Съгласна съм и подкрепям проблема.
Бих искала да напомня. Американският капитан знае много, той е капитан. Нормално е да го спасяват. Бих искала американците да спасяваха така и тези, които не ги интересуват толкова, но не съм сигурна.
цитирай
6. viki11 - хората с българско национално с...
18.04.2009 09:55
хората с българско национално самосъзнание в Македония.


Че къде у нас хора с българско самосъзнание, особено тези горе във властта. И защо горе, те са доста ДОЛУ.

Освен това, устата ме заболя да повтарям. Кой ли се вслушва, за да стане по-полезен. Малко късничко сте се сетили. Това се прави в началото, а не когато вече е в зандана!!! Ние обикновено винаги сме "Подир дъжд качулка". Хубаво е да използваме всеки случай, за да се учим. Ето този, за да разберем, че нещата се вършат овреме.

Господ да пази господина! Борбата за българското става само извън границите на тази страна България. А и как иначе... как да цениш това, което се върши тук. Управляват ни скапаняци, наследствени при това. Що се отнася до ползата за хората, аз бих била по полезна на тяхно място, отколкото те. Само крадат, без да си вършат работата изобщо. Гнус ме е, какво защитавам?

В този случай защитавам човека, който може би е невинен и е пострадал.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andi2
Категория: Други
Прочетен: 503198
Постинги: 175
Коментари: 1182
Гласове: 7680
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930